Μαρίνα Γ. Χάιδα

Κλινική Διατροφολόγος / Διαιτολόγος
MSc, MMedSci
Ψυχοδραματίστρια Ψ.Υ.Κ.Α.Π.

  • Συντονίστρια Βιωματικών Ομάδων Διατροφικών Διαταραχών & Ομάδων Ψυχοδράματος
  • Ειδικευμένη στη Χειρουργική της Παχυσαρκίας
  • Συνεργάτης ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
Μαρίνα Χάιδα - Κλινική Διατροφολόγος / Διαιτολόγος Msc MMedSci

Βιογραφικό σημείωμα

Γεννήθηκα στην Αθήνα, και από τα σχολικά κιόλας χρόνια ασχολήθηκα με τον στίβο σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Μέσω αυτής της της ενασχόλησης με τον αθλητισμό, εκδήλωσα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υγεία του σώματος και με κέρδισε η επιστήμη της διατροφής. Απέκτησα 2 μεταπτυχιακούς τίτλους στη Κλινική Διατροφολογία στο πανεπιστήμιο του Greenwich (Msc in Nutrition with Research) και στο πανεπιστήμιο του Sheffield (MMedSci in Clinical Nutrition) στη Μεγάλη Βρετανία.

Το 2006 ξεκίνησα να δουλεύω στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, μέλος της Ρομποτικής Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Κλινικής του χειρουργού Κ.Κωνσταντινίδη όπου εκπαιδεύτηκα στη Βαριατρική Χειρουργική, σαν μέλος της πολυδύναμης ομάδας του.

Παράλληλα, ξεκίνησα να στήνω ομάδες διατροφικής εκπαίδευσης, βασισμένες σε μεθόδους Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας (CBT) σαν συν-συντονίστρια, δίπλα σε ψυχαναλυτικό θεραπευτή σε έναν χώρο Σωματικής και Ψυχικής Υγείας, τον «Συναισθηματικό Κόσμο». Εκεί μετεκπαιδεύτηκα στην Εφαρμοσμένη Διαιτολογία από τον διαιτολόγο/ διατροφολόγο Χρήστο Κόκκινο.

Το ενδιαφέρον για τη διατροφική υγεία πολύ γρήγορα μεταπήδησε στη ψυχική υγεία, και το 2012 ξεκίνησα εκπαίδευση στο Ψυχόδραμα στο Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (Ψ.Υ.Κ.Α.Π.) έως το 2018 με εκπαιδευτή τον κλινικό ψυχολόγο / ψυχοδραματιστή Κωνσταντίνο Λέτσιο. Τα τελευταία 5 χρόνια διατηρώ διαιτολογικό γραφείο, όπου είναι παράλληλα χώρος βιωματικών ομάδων και παντρεύω τη διατροφή με τη ψυχολογία με τον δικό μου τρόπο.

Οι ομάδες »

Τηλέφωνο επικοινωνίας

*

6932 658961

δέχεται κατόπιν ραντεβού

Διεύθυνση

Κτήριο Ιατρών Ιατρικού, 1ος όροφος (όπισθεν Ιατρικού Κέντρου Αθηνών)

Κηφισίας 56 & Δελφών, Μαρούσι 15125

Κηφισίας 56 και Δελφών, Μαρούσι 15125

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή:
08:00 με 15:00

Τρίτη - Πέμπτη:
08:00 με 20:00